Nabeschouwing Chievo - Torino (1-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 23 april 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Chievo het zondag 23 april 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Marc'Antonio Bentegodi in Verona.

Via de Chievo - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chievo - Torino (1-3)

Het Serie A duel tussen Chievo en Torino is onder leiding van scheidsrechter Maurizio Mariani geëindigd in een 1-3 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 52e minuut dacht Torino op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Ljajić. Helaas voor Torino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Torino dat via D. Zappacosta dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Maurizio Mariani. S. Pellissier dacht na 65 minuten te scoren voor Chievo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 75e minuut scoorde Torino via Iago Falqué, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Maurizio Mariani niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

LIVE Chievo - Torino 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chievo - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Wissel Torino Wissel D. Zappacosta voor L. De Silvestri Torino
52' Doelpunt Torino Doelpunt A. Ljajić met assist van Iago Falqué Torino
56' Doelpunt Torino Doelpunt D. Zappacosta Torino
64' Wissel Chievo Wissel S. Gakpé voor V. Birsa Chievo
65' Doelpunt Chievo Doelpunt S. Pellissier met assist van R. Inglese Chievo
70' Wissel Chievo Wissel S. Kiyine voor P. Hetemaj Chievo
75' Doelpunt Torino Doelpunt Iago Falqué met assist van A. Belotti Torino
77' Gele kaart Torino Gele kaart voor D. Zappacosta Torino
78' Wissel Torino Wissel M. Valdifiori voor D. Baselli Torino
80' Gele kaart Chievo Gele kaart voor S. Kiyine Chievo
83' Wissel Chievo Wissel M. Izco voor F. Depaoli Chievo
83' Wissel Torino Wissel A. Barreca voor Danilo Avelar Torino
Video hoogtepunten en samenvatting Chievo - Torino
Opstellingen Chievo - Torino
De opstellingen van Chievo en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chievo gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Torino zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Chievo - Torino

Chievo en Torino treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Maurizio Mariani en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chievo en Torino in de Serie A vond plaats op 26 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Torino favoriet. 6 keer wist de ploeg van Chievo te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Chievo. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.