Nabeschouwing Crotone - Atalanta (1-3) || Serie A 2016/2017

Maandag 26 september 2016 - 19:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Crotone het maandag 26 september 2016 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Crotone - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Atalanta (1-3)

Het Serie A duel tussen Crotone en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Gianluca Rocchi geëindigd in een 1-3 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 3e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Petagna. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 40e minuut was het Atalanta dat via J. Kurtič dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianluca Rocchi. A. Gómez dacht na 46 minuten te scoren voor Atalanta, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 62e minuut werd F. Kessié van Atalanta met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Atalanta het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 86 minuten spelen wist Crotone via S. Nwankwo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianluca Rocchi.

Kort daarna blies scheidsrechter Gianluca Rocchi voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

LIVE Crotone - Atalanta 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Petagna met assist van A. Masiello Atalanta
36' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Masiello Atalanta
40' Doelpunt Atalanta Doelpunt J. Kurtič Atalanta
46' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez met assist van F. Kessié Atalanta
46' Wissel Crotone Wissel A. Tonev voor M. Trotta Crotone
58' Wissel Crotone Wissel M. Rohdén voor M. Sampirisi Crotone
62' Rode kaart Atalanta Rode kaart voor F. Kessié Atalanta
65' Wissel Atalanta Wissel C. Raimondi voor A. Gómez Atalanta
66' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Tonev Crotone
68' Wissel Crotone Wissel S. Nwankwo voor L. Crisetig Crotone
70' Gele kaart Crotone Gele kaart voor F. Ceccherini Crotone
81' Gele kaart Crotone Gele kaart voor L. Capezzi Crotone
83' Wissel Atalanta Wissel A. Conti voor A. Konko Atalanta
86' Doelpunt Crotone Doelpunt S. Nwankwo met assist van D. Falcinelli Crotone
88' Wissel Atalanta Wissel M. Pinilla voor A. Petagna Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Atalanta
Opstellingen Crotone - Atalanta
De opstellingen van Crotone en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crotone gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Crotone - Atalanta

Crotone en Atalanta treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crotone en Atalanta elkaar treffen in de Serie A.