Nabeschouwing Crotone - Bologna (0-1) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 14 januari 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Crotone het zaterdag 14 januari 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Bologna (0-1)

Het Serie A duel tussen Crotone en Bologna is onder leiding van scheidsrechter Gianpaolo Calvarese geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bologna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 51e minuut dacht Bologna op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Džemaili. Helaas voor Bologna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianpaolo Calvarese niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Crotone - Bologna 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Crotone Gele kaart voor R. Palladino Crotone
29' Wissel Bologna Wissel E. Krafth voor V. Torosidis Bologna
40' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Gastaldello Bologna
42' Wissel Bologna Wissel M. Oikonomou voor D. Gastaldello Bologna
51' Doelpunt Bologna Doelpunt B. Džemaili met assist van L. Krejčí Bologna
57' Wissel Crotone Wissel A. Nalini voor L. Capezzi Crotone
64' Wissel Crotone Wissel E. Gnahoré voor M. Trotta Crotone
68' Gele kaart Crotone Gele kaart voor D. Falcinelli Crotone
71' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Masina Bologna
76' Gele kaart Bologna Gele kaart voor D. Maietta Bologna
77' Wissel Crotone Wissel S. Nwankwo voor M. Rohdén Crotone
83' Wissel Bologna Wissel E. Pulgar voor F. Viviani Bologna
86' Gele kaart Bologna Gele kaart voor Á. Nagy Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Bologna
Opstellingen Crotone - Bologna
De opstellingen van Crotone en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crotone gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Crotone - Bologna

Crotone en Bologna treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crotone en Bologna in de Serie A vond plaats op 21 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bologna. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Bologna favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crotone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crotone. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.