Nabeschouwing Crotone - Cagliari (1-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 26 februari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Crotone het zondag 26 februari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Cagliari (1-2)

Het Serie A duel tussen Crotone en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 1-2 overwinning voor Cagliari. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 10e minuut dacht Crotone op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Stoian. Helaas voor Crotone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Cagliari dat via João Pedro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniele Orsato. M. Borriello dacht na 69 minuten te scoren voor Cagliari, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Orsato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

LIVE Crotone - Cagliari 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Crotone Doelpunt A. Stoian met assist van M. Trotta Crotone
32' Doelpunt Cagliari Doelpunt João Pedro Cagliari
51' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Rosi Crotone
54' Wissel Cagliari Wissel M. Borriello voor S. Padoin Cagliari
59' Gele kaart Crotone Gele kaart voor B. Acosty Crotone
60' Wissel Crotone Wissel A. Nalini voor B. Acosty Crotone
61' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor N. Barella Cagliari
67' Wissel Cagliari Wissel D. Di Gennaro voor D. Dessena Cagliari
68' Wissel Crotone Wissel S. Nwankwo voor M. Trotta Crotone
69' Doelpunt Cagliari Doelpunt M. Borriello met assist van M. Isla Cagliari
76' Wissel Cagliari Wissel M. Capuano voor M. Sau Cagliari
85' Wissel Crotone Wissel M. Rohdén voor A. Stoian Crotone
89' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Barberis Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Cagliari
Opstellingen Crotone - Cagliari
De opstellingen van Crotone en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crotone gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Crotone - Cagliari

Crotone en Cagliari treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crotone en Cagliari in de Serie A vond plaats op 2 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cagliari. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Cagliari favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crotone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crotone. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.