Nabeschouwing Crotone - Empoli (4-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 29 januari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Crotone het zondag 29 januari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Empoli (4-1)

Het Serie A duel tussen Crotone en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Paolo Tagliavento geëindigd in een 4-1 overwinning voor Crotone. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Crotone op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Stoian. Helaas voor Crotone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 39e minuut was het Empoli dat via L. Mchedlidze dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Tagliavento. D. Falcinelli dacht na 56 minuten te scoren voor Crotone, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 91e minuut scoorde Crotone via D. Falcinelli, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 92 minuten spelen wist Crotone via D. Falcinelli de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Tagliavento.

Kort daarna blies scheidsrechter Paolo Tagliavento voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

LIVE Crotone - Empoli 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Crotone Doelpunt A. Stoian met assist van R. Palladino Crotone
35' Gele kaart Crotone Gele kaart voor F. Ceccherini Crotone
39' Doelpunt Empoli Doelpunt L. Mchedlidze met assist van G. Marilungo Empoli
56' Doelpunt Crotone Doelpunt D. Falcinelli met assist van A. Barberis Crotone
57' Gele kaart Crotone Gele kaart voor D. Falcinelli Crotone
57' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Krunić Empoli
59' Wissel Empoli Wissel M. Maccarone voor G. Marilungo Empoli
63' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Rosi Crotone
72' Wissel Crotone Wissel L. Capezzi voor A. Barberis Crotone
77' Wissel Crotone Wissel M. Trotta voor R. Palladino Crotone
78' Wissel Empoli Wissel M. Thiam voor L. Mchedlidze Empoli
86' Wissel Empoli Wissel M. Zajc voor M. Pucciarelli Empoli
91' Penalty Crotone Penalty D. Falcinelli Crotone
92' Doelpunt Crotone Doelpunt D. Falcinelli met assist van M. Rohdén Crotone
94' Wissel Crotone Wissel A. Nalini voor A. Stoian Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Empoli
Opstellingen Crotone - Empoli
De opstellingen van Crotone en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crotone gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Giovanni Martusciello
Voorbeschouwing Crotone - Empoli

Crotone en Empoli treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Tagliavento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crotone en Empoli in de Serie A vond plaats op 12 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Empoli. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Empoli favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crotone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crotone. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.