Nabeschouwing Crotone - Juventus (0-2) || Serie A 2016/2017

Woensdag 8 februari 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Crotone het woensdag 8 februari 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Juventus (0-2)

Het Serie A duel tussen Crotone en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 0-2 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 60e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Mandžukić. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut was het Juventus dat via G. Higuaín dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Valeri.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Valeri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Crotone - Juventus 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

60' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Mandžukić Juventus
65' Gele kaart Juventus Gele kaart voor L. Bonucci Juventus
70' Wissel Crotone Wissel B. Acosty voor M. Sampirisi Crotone
70' Wissel Juventus Wissel M. Pjanić voor S. Khedira Juventus
74' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuaín met assist van T. Rincón Juventus
78' Wissel Crotone Wissel M. Trotta voor A. Tonev Crotone
78' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor Dani Alves Juventus
84' Wissel Crotone Wissel C. Suljic voor D. Falcinelli Crotone
89' Wissel Juventus Wissel S. Sturaro voor M. Pjaca Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Juventus
Opstellingen Crotone - Juventus
De opstellingen van Crotone en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crotone gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Juventus zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Crotone - Juventus

Crotone en Juventus treffen elkaar in de 18e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crotone en Juventus elkaar treffen in de Serie A.