Nabeschouwing Crotone - Milan (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 30 april 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Crotone het zondag 30 april 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Milan (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Crotone en Milan geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 8e minuut dacht Crotone op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Trotta. Helaas voor Crotone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 50e minuut was het Milan dat via G. Paletta dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luca Banti. In de 96e minuut kreeg J. Kucka van Milan voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Milan de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies scheidsrechter Luca Banti voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Crotone - Milan 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Crotone Doelpunt M. Trotta met assist van A. Nalini Crotone
19' Gele kaart Crotone Gele kaart voor G. Ferrari Crotone
24' Gele kaart Milan Gele kaart voor J. Kucka Milan
26' Gele kaart Crotone Gele kaart voor L. Crisetig Crotone
43' Gele kaart Milan Gele kaart voor Deulofeu Milan
50' Doelpunt Milan Doelpunt G. Paletta Milan
53' Wissel Crotone Wissel A. Stoian voor A. Nalini Crotone
70' Wissel Crotone Wissel N. Dussenne voor F. Ceccherini Crotone
78' Wissel Milan Wissel L. Ocampos voor M. Fernández Milan
80' Wissel Crotone Wissel L. Capezzi voor M. Rohdén Crotone
86' Wissel Milan Wissel C. Bacca voor Deulofeu Milan
94' Gele kaart Crotone Gele kaart voor D. Falcinelli Crotone
96' Tweede gele kaart Milan Tweede gele kaart voor J. Kucka Milan
91' Wissel Milan Wissel G. Gómez voor L. Vangioni Milan
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Milan
Opstellingen Crotone - Milan
De opstellingen van Crotone en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crotone gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Crotone - Milan

Crotone en Milan treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crotone en Milan in de Serie A vond plaats op 4 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milan. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 1 keer wist de ploeg van Crotone te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Crotone. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.