Nabeschouwing Crotone - Palermo (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 18 september 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Crotone het zondag 18 september 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Palermo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Adriatico-Giovanni Cornacchia in Pescara.

Via de Crotone - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Palermo (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Crotone en Palermo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 23e minuut dacht Crotone op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Trotta. Helaas voor Crotone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut was het Palermo dat via I. Nestorovski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Celi Domenico.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Celi Domenico niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Crotone - Palermo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Crotone Doelpunt M. Trotta met assist van D. Falcinelli Crotone
29' Wissel Palermo Wissel E. Goldaniga voor S. Rajković Palermo
47' Gele kaart Crotone Gele kaart voor L. Capezzi Crotone
46' Wissel Palermo Wissel Carlos Embalo voor R. Sallai Palermo
66' Doelpunt Palermo Doelpunt I. Nestorovski met assist van H. Aleesami Palermo
70' Wissel Crotone Wissel M. Sampirisi voor B. Martella Crotone
71' Gele kaart Crotone Gele kaart voor L. Crisetig Crotone
74' Wissel Crotone Wissel A. Barberis voor L. Capezzi Crotone
80' Wissel Crotone Wissel A. Stoian voor R. Palladino Crotone
81' Gele kaart Palermo Gele kaart voor E. Goldaniga Palermo
86' Wissel Palermo Wissel S. Anđelković voor A. Diamanti Palermo
88' Gele kaart Palermo Gele kaart voor S. Anđelković Palermo
90' Gele kaart Crotone Gele kaart voor Claiton Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Palermo
Opstellingen Crotone - Palermo
De opstellingen van Crotone en Palermo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crotone gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Palermo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Crotone - Palermo

Crotone en Palermo treffen elkaar in de 4e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Celi Domenico en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crotone en Palermo elkaar treffen in de Serie A.