Nabeschouwing Crotone - Pescara (2-1) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 10 december 2016 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Crotone het zaterdag 10 december 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Pescara (2-1)

Het Serie A duel tussen Crotone en Pescara is onder leiding van scheidsrechter Antonio Damato geëindigd in een 2-1 overwinning voor Crotone. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Crotone op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Palladino. Helaas voor Crotone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 73e minuut kreeg A. Aquilani van Pescara voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Pescara de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 80e minuut kreeg L. Capezzi van Crotone voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Crotone de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 82e minuut scoorde Pescara via H. Campagnaro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 83 minuten spelen wist Crotone via G. Ferrari de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Damato.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Damato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Crotone - Pescara 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Pescara Wissel A. Aquilani voor S. Pepe Pescara
18' Gele kaart Pescara Gele kaart voor N. Gyömbér Pescara
24' Penalty Crotone Penalty R. Palladino Crotone
46' Gele kaart Pescara Gele kaart voor A. Aquilani Pescara
53' Wissel Pescara Wissel R. Manaj voor V. Verre Pescara
61' Wissel Crotone Wissel A. Stoian voor M. Trotta Crotone
65' Gele kaart Pescara Gele kaart voor R. Manaj Pescara
65' Wissel Pescara Wissel S. Pettinari voor L. Memushaj Pescara
68' Gele kaart Crotone Gele kaart voor L. Capezzi Crotone
73' Tweede gele kaart Pescara Tweede gele kaart voor A. Aquilani Pescara
75' Gele kaart Crotone Gele kaart voor D. Falcinelli Crotone
80' Tweede gele kaart Crotone Tweede gele kaart voor L. Capezzi Crotone
82' Doelpunt Pescara Doelpunt H. Campagnaro met assist van A. Crescenzi Pescara
83' Doelpunt Crotone Doelpunt G. Ferrari met assist van A. Stoian Crotone
83' Gele kaart Pescara Gele kaart voor F. Zampano Pescara
86' Wissel Crotone Wissel A. Salzano voor R. Palladino Crotone
87' Wissel Crotone Wissel S. Nwankwo voor D. Falcinelli Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Pescara
Opstellingen Crotone - Pescara
De opstellingen van Crotone en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crotone gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Pescara zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Crotone - Pescara

Crotone en Pescara treffen elkaar in de 16e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Damato en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crotone en Pescara elkaar treffen in de Serie A.