Nabeschouwing Crotone - Sampdoria (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 27 november 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Crotone het zondag 27 november 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Sampdoria (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Crotone en Sampdoria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 43e minuut dacht Crotone op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Falcinelli. Helaas voor Crotone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Sampdoria dat via Bruno Fernandes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Fabio Maresca.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Fabio Maresca niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Crotone - Sampdoria 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Rosi Crotone
37' Gele kaart Crotone Gele kaart voor M. Trotta Crotone
43' Doelpunt Crotone Doelpunt D. Falcinelli Crotone
46' Wissel Sampdoria Wissel D. Praet voor K. Linetty Sampdoria
52' Wissel Sampdoria Wissel Bruno Fernandes voor R. Álvarez Sampdoria
70' Wissel Crotone Wissel B. Martella voor D. Mesbah Crotone
71' Doelpunt Sampdoria Doelpunt Bruno Fernandes Sampdoria
78' Wissel Crotone Wissel A. Stoian voor R. Palladino Crotone
88' Wissel Crotone Wissel L. Capezzi voor L. Crisetig Crotone
88' Wissel Sampdoria Wissel P. Schick voor L. Muriel Sampdoria
94' Gele kaart Crotone Gele kaart voor G. Ferrari Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Sampdoria
Opstellingen Crotone - Sampdoria
De opstellingen van Crotone en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crotone gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Crotone - Sampdoria

Crotone en Sampdoria treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fabio Maresca en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crotone en Sampdoria elkaar treffen in de Serie A.