Nabeschouwing Crotone - Torino (0-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 20 november 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Crotone het zondag 20 november 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ezio Scida in Crotone.

Via de Crotone - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crotone - Torino (0-2)

Het Serie A duel tussen Crotone en Torino is onder leiding van scheidsrechter Celi Domenico geëindigd in een 0-2 overwinning voor Torino. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 80e minuut dacht Torino op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Belotti. Helaas voor Torino werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 89e minuut was het Torino dat via A. Belotti dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Celi Domenico.

Kort daarna blies scheidsrechter Celi Domenico voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

LIVE Crotone - Torino 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crotone - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Crotone Gele kaart voor R. Palladino Crotone
59' Wissel Torino Wissel J. Martínez voor Iago Falqué Torino
70' Wissel Crotone Wissel S. Nwankwo voor M. Trotta Crotone
71' Gele kaart Torino Gele kaart voor J. Martínez Torino
72' Wissel Torino Wissel J. Obi voor D. Baselli Torino
78' Wissel Torino Wissel L. Boyé voor M. Benassi Torino
80' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van A. Ljajić Torino
81' Wissel Crotone Wissel A. Stoian voor M. Rohdén Crotone
89' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van L. Boyé Torino
92' Wissel Crotone Wissel L. Crisetig voor A. Barberis Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Crotone - Torino
Opstellingen Crotone - Torino
De opstellingen van Crotone en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crotone gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Torino zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Crotone - Torino

Crotone en Torino treffen elkaar in de 13e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Celi Domenico en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Crotone en Torino elkaar treffen in de Serie A.