Nabeschouwing Empoli - Atalanta (0-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 21 mei 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Empoli het zondag 21 mei 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Atalanta (0-1)

Het Serie A duel tussen Empoli en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 0-1 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 13e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Gómez. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Valeri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Empoli - Atalanta 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez met assist van R. Freuler Atalanta
24' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Pasqual Empoli
24' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Conti Atalanta
28' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Büchel Empoli
34' Wissel Empoli Wissel A. El Hadji voor M. Büchel Empoli
39' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Masiello Atalanta
51' Wissel Empoli Wissel F. Dimarco voor R. Krunić Empoli
66' Wissel Empoli Wissel M. Thiam voor M. Pucciarelli Empoli
70' Gele kaart Empoli Gele kaart voor O. El Kaddouri Empoli
71' Wissel Atalanta Wissel A. Grassi voor F. Kessié Atalanta
78' Wissel Atalanta Wissel A. Paloschi voor A. Petagna Atalanta
84' Wissel Atalanta Wissel H. Hateboer voor L. Spinazzola Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Atalanta
Opstellingen Empoli - Atalanta
De opstellingen van Empoli en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Atalanta

Empoli en Atalanta treffen elkaar in de 37e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Atalanta in de Serie A vond plaats op 20 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Atalanta favoriet. 4 keer wist de ploeg van Empoli te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Empoli. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.