Nabeschouwing Empoli - Genoa (0-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 5 maart 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Empoli het zondag 5 maart 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Genoa. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Genoa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Genoa (0-2)

Het Serie A duel tussen Empoli en Genoa is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 0-2 overwinning voor Genoa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 89e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Ntcham. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 92e minuut was het Genoa dat via O. Hiljemark dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniele Doveri.

Kort daarna blies scheidsrechter Daniele Doveri voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

LIVE Empoli - Genoa 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Genoa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Rigoni Genoa
36' Gele kaart Empoli Gele kaart voor G. Bellusci Empoli
62' Wissel Genoa Wissel O. Ntcham voor L. Rigoni Genoa
63' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Maccarone Empoli
66' Wissel Empoli Wissel G. Marilungo voor M. Maccarone Empoli
75' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Pinilla Genoa
79' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. El Hadji Empoli
84' Wissel Empoli Wissel M. Büchel voor O. El Kaddouri Empoli
87' Wissel Genoa Wissel I. Cofie voor D. Cataldi Genoa
89' Doelpunt Genoa Doelpunt O. Ntcham Genoa
92' Doelpunt Genoa Doelpunt O. Hiljemark met assist van M. Pinilla Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Genoa
Opstellingen Empoli - Genoa
De opstellingen van Empoli en Genoa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Genoa zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Genoa

Empoli en Genoa treffen elkaar in de 27e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Genoa in de Serie A vond plaats op 16 oktober 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Empoli favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Genoa slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.