Nabeschouwing Empoli - Juventus (0-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 2 oktober 2016 - 12:30 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Empoli het zondag 2 oktober 2016 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Juventus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Juventus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Juventus (0-3)

Het Serie A duel tussen Empoli en Juventus is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 0-3 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 65e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Dybala. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het Juventus dat via G. Higuaín dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni. G. Higuaín dacht na 70 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

LIVE Empoli - Juventus 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Juventus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

50' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Hernanes Juventus
60' Wissel Empoli Wissel G. Marilungo voor M. Maccarone Empoli
61' Wissel Juventus Wissel M. Lemina voor S. Khedira Juventus
62' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Pasqual Empoli
65' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala met assist van Alex Sandro Juventus
67' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuaín met assist van M. Lemina Juventus
67' Wissel Empoli Wissel L. Mchedlidze voor A. Tello Empoli
69' Gele kaart Empoli Gele kaart voor J. Mauri Empoli
70' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuaín Juventus
73' Wissel Empoli Wissel A. El Hadji voor R. Krunić Empoli
73' Wissel Juventus Wissel M. Pjaca voor P. Dybala Juventus
82' Wissel Juventus Wissel S. Sturaro voor M. Pjanić Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Juventus
Opstellingen Empoli - Juventus
De opstellingen van Empoli en Juventus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Juventus zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Juventus

Empoli en Juventus treffen elkaar in de 7e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Juventus in de Serie A vond plaats op 2 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Juventus favoriet. 7 keer wist de ploeg van Empoli te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Empoli. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.