Nabeschouwing Empoli - Milan (1-4) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 26 november 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Empoli het zaterdag 26 november 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Milan (1-4)

Het Serie A duel tussen Empoli en Milan is onder leiding van scheidsrechter Gianpaolo Calvarese geëindigd in een 1-4 overwinning voor Milan. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 15e minuut dacht Milan op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Lapadula. Helaas voor Milan werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 17e minuut was het Empoli dat via R. Saponara dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese. Suso dacht na 61 minuten te scoren voor Milan, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 64e minuut scoorde Milan via A. Costa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 77 minuten spelen wist Milan via G. Lapadula de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianpaolo Calvarese niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-4 eindstand.

LIVE Empoli - Milan 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Milan Gele kaart voor A. Romagnoli Milan
10' Wissel Milan Wissel J. Kucka voor M. Fernández Milan
15' Doelpunt Milan Doelpunt G. Lapadula met assist van Suso Milan
17' Doelpunt Empoli Doelpunt R. Saponara Empoli
31' Gele kaart Milan Gele kaart voor J. Kucka Milan
37' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Krunić Empoli
43' Gele kaart Milan Gele kaart voor G. Bonaventura Milan
61' Doelpunt Milan Doelpunt Suso met assist van I. Abate Milan
64' Eigen doelpunt Milan Eigen doelpunt A. Costa Milan
68' Wissel Empoli Wissel M. Zambelli voor F. Veseli Empoli
68' Wissel Empoli Wissel A. Tello voor R. Krunić Empoli
74' Wissel Empoli Wissel A. Gilardino voor G. Marilungo Empoli
77' Doelpunt Milan Doelpunt G. Lapadula met assist van Suso Milan
78' Wissel Milan Wissel M. Niang voor M. Pašalić Milan
84' Wissel Milan Wissel A. Poli voor G. Lapadula Milan
89' Gele kaart Empoli Gele kaart voor G. Bellusci Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Milan
Opstellingen Empoli - Milan
De opstellingen van Empoli en Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Milan zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Milan

Empoli en Milan treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Milan in de Serie A vond plaats op 23 januari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Milan favoriet. 5 keer wist de ploeg van Empoli te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Empoli. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.