Nabeschouwing Empoli - Napoli (2-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 19 maart 2017 - 12:30 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Empoli het zondag 19 maart 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Napoli (2-3)

Het Serie A duel tussen Empoli en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Antonio Damato geëindigd in een 2-3 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Insigne. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Napoli dat via D. Mertens dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Damato. L. Insigne dacht na 38 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 70e minuut scoorde Empoli via O. El Kaddouri, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 82 minuten spelen wist Empoli via M. Maccarone de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Damato.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Antonio Damato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-3 eindstand.

LIVE Empoli - Napoli 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. Costa Empoli
19' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Insigne Napoli
24' Doelpunt Napoli Doelpunt D. Mertens Napoli
32' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Jorginho Napoli
38' Penalty Napoli Penalty L. Insigne Napoli
62' Wissel Napoli Wissel A. Diawara voor Jorginho Napoli
64' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. El Hadji Empoli
67' Wissel Empoli Wissel M. Maccarone voor M. Pucciarelli Empoli
69' Gele kaart Napoli Gele kaart voor José Callejón Napoli
70' Doelpunt Empoli Doelpunt O. El Kaddouri Empoli
70' Wissel Empoli Wissel J. Mauri voor A. El Hadji Empoli
75' Gele kaart Empoli Gele kaart voor J. Mauri Empoli
77' Wissel Napoli Wissel E. Giaccherini voor L. Insigne Napoli
79' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Hysaj Napoli
82' Penalty Empoli Penalty M. Maccarone Empoli
83' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Albiol Napoli
83' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor D. Mertens Napoli
86' Wissel Empoli Wissel F. Dimarco voor D. Croce Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Napoli
Opstellingen Empoli - Napoli
De opstellingen van Empoli en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Giovanni Martusciello
Voorbeschouwing Empoli - Napoli

Empoli en Napoli treffen elkaar in de 29e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Damato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Napoli in de Serie A vond plaats op 26 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Napoli. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Empoli als Napoli wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.