Nabeschouwing Empoli - Roma (0-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 30 oktober 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Empoli het zondag 30 oktober 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Roma (0-0)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Empoli en Roma geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Roma, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Roma kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Marco Di Bello niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Empoli - Roma 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Veseli Empoli
18' Gele kaart Empoli Gele kaart voor G. Bellusci Empoli
30' Gele kaart Roma Gele kaart voor K. Manolas Roma
35' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Pasqual Empoli
53' Wissel Roma Wissel Bruno Peres voor Emerson Roma
55' Wissel Empoli Wissel A. Tello voor R. Krunić Empoli
62' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. El Hadji Empoli
67' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. Gilardino Empoli
67' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. De Rossi Roma
68' Wissel Empoli Wissel M. Maccarone voor A. Gilardino Empoli
68' Wissel Roma Wissel Juan Jesus voor A. Rüdiger Roma
75' Wissel Empoli Wissel M. Büchel voor A. El Hadji Empoli
76' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. Tello Empoli
83' Wissel Roma Wissel D. Perotti voor D. De Rossi Roma
93' Gele kaart Roma Gele kaart voor Mohamed Salah Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Roma
Opstellingen Empoli - Roma
De opstellingen van Empoli en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Roma zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Roma

Empoli en Roma treffen elkaar in de 11e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Roma in de Serie A vond plaats op 27 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 6 keer wist de ploeg van Empoli te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Empoli. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.