Nabeschouwing Empoli - Sassuolo (1-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 30 april 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Empoli het zondag 30 april 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Sassuolo (1-3)

Het Serie A duel tussen Empoli en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Daniele Doveri geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sassuolo. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 19e minuut dacht Sassuolo op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Peluso. Helaas voor Sassuolo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Empoli dat via M. Pucciarelli dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Daniele Doveri. A. Matri dacht na 34 minuten te scoren voor Sassuolo, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 57e minuut scoorde Sassuolo via A. Duncan, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Doveri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

LIVE Empoli - Sassuolo 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor A. Duncan Sassuolo
19' Doelpunt Sassuolo Doelpunt F. Peluso Sassuolo
24' Penalty Empoli Penalty M. Pucciarelli Empoli
34' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Matri met assist van D. Berardi Sassuolo
52' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor T. Letschert Sassuolo
57' Doelpunt Sassuolo Doelpunt A. Duncan met assist van D. Berardi Sassuolo
64' Wissel Empoli Wissel M. Maccarone voor M. Thiam Empoli
66' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. El Hadji Empoli
75' Wissel Sassuolo Wissel M. Politano voor F. Ricci Sassuolo
75' Wissel Sassuolo Wissel P. Cannavaro voor T. Letschert Sassuolo
79' Wissel Empoli Wissel F. Dimarco voor A. Tello Empoli
79' Wissel Sassuolo Wissel Pol Lirola voor A. Duncan Sassuolo
81' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Maccarone Empoli
82' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor S. Sensi Sassuolo
88' Wissel Empoli Wissel M. Zambelli voor V. Laurini Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Sassuolo
Opstellingen Empoli - Sassuolo
De opstellingen van Empoli en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Coach Eusebio Di Francesco
Voorbeschouwing Empoli - Sassuolo

Empoli en Sassuolo treffen elkaar in de 34e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Doveri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 4 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sassuolo. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Sassuolo favoriet. 3 keer wist de ploeg van Empoli te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Empoli. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.