Nabeschouwing Empoli - Udinese (1-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 22 januari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Empoli het zondag 22 januari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Carlo Castellani in Empoli.

Via de Empoli - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Empoli - Udinese (1-0)

Het Serie A duel tussen Empoli en Udinese is onder leiding van scheidsrechter Carmine Russo geëindigd in een 1-0 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 82e minuut dacht Empoli op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Mchedlidze. Helaas voor Empoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carmine Russo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Empoli - Udinese 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Empoli - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Udinese Gele kaart voor J. Jankto Udinese
32' Gele kaart Udinese Gele kaart voor E. Hallfreðsson Udinese
40' Gele kaart Empoli Gele kaart voor G. Bellusci Empoli
45' Gele kaart Empoli Gele kaart voor M. Pasqual Empoli
48' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. Costa Empoli
55' Wissel Udinese Wissel S. Perica voor D. Zapata Udinese
56' Wissel Empoli Wissel F. Veseli voor V. Laurini Empoli
63' Gele kaart Udinese Gele kaart voor Samir Udinese
63' Wissel Udinese Wissel S. Kums voor E. Hallfreðsson Udinese
72' Wissel Empoli Wissel A. Tello voor M. Pucciarelli Empoli
77' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. Tello Empoli
78' Wissel Empoli Wissel M. Thiam voor M. Maccarone Empoli
82' Doelpunt Empoli Doelpunt L. Mchedlidze met assist van F. Veseli Empoli
85' Wissel Udinese Wissel Ryder Matos voor J. Jankto Udinese
87' Gele kaart Udinese Gele kaart voor S. Kums Udinese
Video hoogtepunten en samenvatting Empoli - Udinese
Opstellingen Empoli - Udinese
De opstellingen van Empoli en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Empoli gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Udinese zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Empoli - Udinese

Empoli en Udinese treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carmine Russo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Empoli en Udinese in de Serie A vond plaats op 28 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Udinese. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Udinese favoriet. 5 keer wist de ploeg van Empoli te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Empoli. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.