Nabeschouwing Fiorentina - Cagliari (1-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 12 maart 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Fiorentina het zondag 12 maart 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Cagliari (1-0)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Claudio Gavillucci geëindigd in een 1-0 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 92e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Kalinić. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Kort daarna blies scheidsrechter Claudio Gavillucci voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

LIVE Fiorentina - Cagliari 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Cagliari Wissel S. Miangue voor N. Murru Cagliari
56' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Tomović Fiorentina
61' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor D. Astori Fiorentina
66' Wissel Fiorentina Wissel C. Sánchez voor N. Tomović Fiorentina
66' Wissel Fiorentina Wissel J. Iličić voor R. Saponara Fiorentina
73' Wissel Cagliari Wissel M. Sau voor João Pedro Cagliari
77' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor S. Miangue Cagliari
80' Wissel Fiorentina Wissel M. Badelj voor F. Bernardeschi Fiorentina
85' Wissel Cagliari Wissel S. Padoin voor A. Ioniţă Cagliari
92' Doelpunt Fiorentina Doelpunt N. Kalinić met assist van Cristian Tello Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Cagliari
Opstellingen Fiorentina - Cagliari
De opstellingen van Fiorentina en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Cagliari

Fiorentina en Cagliari treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Claudio Gavillucci en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Cagliari in de Serie A vond plaats op 23 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.