Nabeschouwing Fiorentina - Crotone (1-1) || Serie A 2016/2017

Woensdag 26 oktober 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Fiorentina het woensdag 26 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Crotone. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Crotone live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Crotone (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Fiorentina en Crotone geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 20e minuut dacht Crotone op voorsprong te komen via een doelpunt van D. Falcinelli. Helaas voor Crotone werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 85e minuut was het Fiorentina dat via D. Astori dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Claudio Gavillucci.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Claudio Gavillucci niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Fiorentina - Crotone 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Crotone teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Crotone Doelpunt D. Falcinelli Crotone
46' Wissel Fiorentina Wissel N. Kalinić voor M. Olivera Fiorentina
50' Gele kaart Crotone Gele kaart voor A. Stoian Crotone
72' Wissel Crotone Wissel R. Palladino voor A. Stoian Crotone
75' Gele kaart Crotone Gele kaart voor F. Ceccherini Crotone
79' Wissel Fiorentina Wissel F. Chiesa voor F. Bernardeschi Fiorentina
82' Wissel Crotone Wissel Claiton voor D. Falcinelli Crotone
85' Doelpunt Fiorentina Doelpunt D. Astori Fiorentina
86' Wissel Fiorentina Wissel M. Zárate voor K. Babacar Fiorentina
87' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Salcedo Fiorentina
88' Wissel Crotone Wissel S. Nwankwo voor M. Trotta Crotone
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Crotone
Opstellingen Fiorentina - Crotone
De opstellingen van Fiorentina en Crotone zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crotone zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Crotone

Fiorentina en Crotone treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Claudio Gavillucci en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Fiorentina en Crotone elkaar treffen in de Serie A.