Nabeschouwing Fiorentina - Empoli (1-2) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 15 april 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Fiorentina het zaterdag 15 april 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Empoli (1-2)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Empoli is onder leiding van scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni geëindigd in een 1-2 overwinning voor Empoli. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 37e minuut dacht Empoli op voorsprong te komen via een doelpunt van O. El Kaddouri. Helaas voor Empoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Fiorentina dat via Cristian Tello dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni. M. Pasqual dacht na 93 minuten te scoren voor Empoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 95e minuut werd N. Kalinić van Fiorentina met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Fiorentina het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

LIVE Fiorentina - Empoli 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Empoli Gele kaart voor D. Croce Empoli
37' Doelpunt Empoli Doelpunt O. El Kaddouri Empoli
54' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Veseli Empoli
55' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Krunić Empoli
61' Wissel Fiorentina Wissel K. Babacar voor F. Bernardeschi Fiorentina
61' Wissel Fiorentina Wissel J. Iličić voor R. Saponara Fiorentina
64' Doelpunt Fiorentina Doelpunt Cristian Tello met assist van Borja Valero Fiorentina
68' Wissel Empoli Wissel M. Pucciarelli voor L. Mchedlidze Empoli
69' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Tomović Fiorentina
73' Gele kaart Empoli Gele kaart voor F. Barba Empoli
75' Wissel Empoli Wissel A. El Hadji voor M. Büchel Empoli
81' Wissel Empoli Wissel M. Zambelli voor O. El Kaddouri Empoli
82' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. El Hadji Empoli
83' Wissel Fiorentina Wissel M. Olivera voor F. Chiesa Fiorentina
86' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor J. Iličić Fiorentina
93' Penalty Empoli Penalty M. Pasqual Empoli
94' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Borja Valero Fiorentina
95' Rode kaart Fiorentina Rode kaart voor N. Kalinić Fiorentina
90' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Olivera Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Empoli
Opstellingen Fiorentina - Empoli
De opstellingen van Fiorentina en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Empoli

Fiorentina en Empoli treffen elkaar in de 32e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Silvio Mazzoleni en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Empoli in de Serie A vond plaats op 20 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Empoli slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.