Nabeschouwing Fiorentina - Inter Milan (5-4) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 22 april 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Fiorentina het zaterdag 22 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Inter Milan. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Inter Milan live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Inter Milan (5-4)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Inter Milan is onder leiding van scheidsrechter Paolo Valeri geëindigd in een 5-4 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-4 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Vecino. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Inter dat via I. Perišić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Valeri. M. Icardi dacht na 34 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 62e minuut scoorde Fiorentina via D. Astori, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 64 minuten spelen wist Fiorentina via M. Vecino de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Valeri. In de 70e minuut scoorde K. Babacar namens Fiorentina. Scheidsrechter Paolo Valeri besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 79e minuut leek K. Babacar te scoren voor Fiorentina, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Paolo Valeri. In de 88e minuut leek M. Icardi te scoren voor Inter, maar scheidsrechter Paolo Valeri besloot het doelpunt af te keuren. In de 90e minuut leek M. Icardi te scoren voor Inter, maar scheidsrechter Paolo Valeri besloot het doelpunt af te keuren.

Kort daarna blies scheidsrechter Paolo Valeri voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 5-4 eindresultaat.

LIVE Fiorentina - Inter Milan 5-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Inter Milan teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Vecino met assist van H. Milić Fiorentina
28' Doelpunt Inter Doelpunt I. Perišić met assist van A. Candreva Inter
34' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van João Mário Inter
54' Wissel Fiorentina Wissel C. Salcedo voor N. Tomović Fiorentina
58' Wissel Fiorentina Wissel J. Iličić voor F. Bernardeschi Fiorentina
62' Doelpunt Fiorentina Doelpunt D. Astori met assist van Borja Valero Fiorentina
64' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Vecino met assist van Borja Valero Fiorentina
70' Doelpunt Fiorentina Doelpunt K. Babacar met assist van M. Vecino Fiorentina
73' Wissel Inter Wissel E. Martins voor Y. Nagatomo Inter
75' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor D. Astori Fiorentina
76' Wissel Inter Wissel M. Brozović voor G. Kondogbia Inter
78' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Sánchez Fiorentina
79' Doelpunt Fiorentina Doelpunt K. Babacar met assist van C. Salcedo Fiorentina
82' Wissel Fiorentina Wissel S. Cristóforo voor Cristian Tello Fiorentina
88' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van I. Perišić Inter
91' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van A. Candreva Inter
95' Gele kaart Inter Gele kaart voor S. Handanovič Inter
94' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor S. Cristóforo Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Inter Milan
Opstellingen Fiorentina - Inter Milan
De opstellingen van Fiorentina en Inter Milan zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Inter Milan zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Inter Milan

Fiorentina en Inter Milan treffen elkaar in de 33e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Valeri en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Inter Milan in de Serie A vond plaats op 28 november 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Inter Milan favoriet. 14 keer wist de ploeg van Fiorentina te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Fiorentina. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.