Nabeschouwing Fiorentina - Lazio (3-2) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 13 mei 2017 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Fiorentina het zaterdag 13 mei 2017 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Lazio (3-2)

Het Serie A duel tussen Fiorentina en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Celi Domenico geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fiorentina. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 55e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Baldé. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 67e minuut was het Fiorentina dat via K. Babacar dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Celi Domenico. N. Kalinić dacht na 73 minuten te scoren voor Fiorentina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Fiorentina via C. Lombardi, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 81 minuten spelen wist Lazio via A. Murgia de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Celi Domenico.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Celi Domenico niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindstand.

LIVE Fiorentina - Lazio 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor D. Astori Fiorentina
26' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
49' Wissel Lazio Wissel C. Lombardi voor J. Lukaku Lazio
55' Doelpunt Lazio Doelpunt K. Baldé met assist van Luis Alberto Lazio
64' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Ş. Radu Lazio
65' Wissel Fiorentina Wissel Cristian Tello voor F. Chiesa Fiorentina
65' Wissel Fiorentina Wissel C. Sánchez voor M. Olivera Fiorentina
65' Wissel Fiorentina Wissel N. Kalinić voor M. Olivera Fiorentina
67' Doelpunt Fiorentina Doelpunt K. Babacar met assist van M. Vecino Fiorentina
71' Wissel Lazio Wissel C. Immobile voor K. Baldé Lazio
71' Wissel Lazio Wissel Felipe Anderson voor F. Đorđević Lazio
73' Doelpunt Fiorentina Doelpunt N. Kalinić Fiorentina
76' Eigen doelpunt Fiorentina Eigen doelpunt C. Lombardi Fiorentina
81' Doelpunt Lazio Doelpunt A. Murgia met assist van Luis Alberto Lazio
90' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Borja Valero Fiorentina
93' Gele kaart Lazio Gele kaart voor W. Hoedt Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Lazio
Opstellingen Fiorentina - Lazio
De opstellingen van Fiorentina en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Lazio zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Lazio

Fiorentina en Lazio treffen elkaar in de 36e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Celi Domenico en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Lazio in de Serie A vond plaats op 18 december 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Lazio favoriet. 12 keer wist de ploeg van Fiorentina te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Fiorentina. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.