Nabeschouwing Fiorentina - Sampdoria (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Fiorentina het zondag 6 november 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Sampdoria (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Fiorentina en Sampdoria geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 37e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Bernardeschi. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Sampdoria dat via L. Muriel dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Nicola Rizzoli.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nicola Rizzoli niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Fiorentina - Sampdoria 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Fiorentina Doelpunt F. Bernardeschi met assist van J. Iličić Fiorentina
45' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor G. Rodríguez Fiorentina
46' Wissel Sampdoria Wissel D. Praet voor K. Linetty Sampdoria
54' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor Bruno Fernandes Sampdoria
57' Doelpunt Sampdoria Doelpunt L. Muriel met assist van V. Regini Sampdoria
61' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor H. Milić Fiorentina
65' Wissel Fiorentina Wissel F. Chiesa voor Cristian Tello Fiorentina
70' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Badelj Fiorentina
71' Wissel Fiorentina Wissel C. Sánchez voor M. Badelj Fiorentina
71' Wissel Sampdoria Wissel Pedro Pereira voor J. Sala Sampdoria
83' Wissel Sampdoria Wissel A. Budimir voor L. Muriel Sampdoria
87' Wissel Fiorentina Wissel M. Vecino voor H. Milić Fiorentina
92' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor Pedro Pereira Sampdoria
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Sampdoria
Opstellingen Fiorentina - Sampdoria
De opstellingen van Fiorentina en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Sampdoria

Fiorentina en Sampdoria treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicola Rizzoli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 3 april 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Sampdoria slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.