Nabeschouwing Fiorentina - Torino (2-2) || Serie A 2016/2017

Maandag 27 februari 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Fiorentina het maandag 27 februari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Torino. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Artemio Franchi in Firenze.

Via de Fiorentina - Torino live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fiorentina - Torino (2-2)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Fiorentina en Torino geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 8e minuut dacht Fiorentina op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Saponara. Helaas voor Fiorentina werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Fiorentina dat via N. Kalinić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Piero Giacomelli. A. Belotti dacht na 65 minuten te scoren voor Torino, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Torino via A. Belotti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Piero Giacomelli niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

LIVE Fiorentina - Torino 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fiorentina - Torino teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Fiorentina Doelpunt R. Saponara Fiorentina
27' Gele kaart Torino Gele kaart voor S. Lukić Torino
34' Gele kaart Torino Gele kaart voor M. Benassi Torino
38' Doelpunt Fiorentina Doelpunt N. Kalinić met assist van Borja Valero Fiorentina
42' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor R. Saponara Fiorentina
46' Wissel Torino Wissel L. Rossettini voor Arlind Ajeti Torino
58' Wissel Torino Wissel Samuel Gustafson voor M. Benassi Torino
65' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van E. Moretti Torino
69' Wissel Torino Wissel A. Ljajić voor L. Boyé Torino
76' Wissel Fiorentina Wissel N. Tomović voor C. Sánchez Fiorentina
80' Wissel Fiorentina Wissel S. Cristóforo voor R. Saponara Fiorentina
85' Doelpunt Torino Doelpunt A. Belotti met assist van D. Baselli Torino
88' Wissel Fiorentina Wissel M. Olivera voor Cristian Tello Fiorentina
Video hoogtepunten en samenvatting Fiorentina - Torino
Opstellingen Fiorentina - Torino
De opstellingen van Fiorentina en Torino zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fiorentina gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Torino zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Fiorentina - Torino

Fiorentina en Torino treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fiorentina en Torino in de Serie A vond plaats op 2 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Torino. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Fiorentina favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Torino slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.