Nabeschouwing Genoa - Atalanta (0-5) || Serie A 2016/2017

Zondag 2 april 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Genoa het zondag 2 april 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Atalanta (0-5)

Het Serie A duel tussen Genoa en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Claudio Gavillucci geëindigd in een 0-5 overwinning voor Atalanta. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Conti. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Atalanta dat via A. Gómez dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Claudio Gavillucci. In de 60e minuut kreeg M. Pinilla van Genoa voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Genoa de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 63e minuut scoorde Atalanta via A. Gómez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 76 minuten spelen wist Atalanta via M. Caldara de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Claudio Gavillucci. In de 83e minuut scoorde A. Gómez namens Atalanta. Scheidsrechter Claudio Gavillucci besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Claudio Gavillucci niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-5 eindstand.

LIVE Genoa - Atalanta 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Conti met assist van L. Spinazzola Atalanta
26' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Rigoni Genoa
32' Penalty Atalanta Penalty A. Gómez Atalanta
46' Wissel Genoa Wissel O. Hiljemark voor S. Gentiletti Genoa
47' Gele kaart Genoa Gele kaart voor N. Burdisso Genoa
56' Wissel Genoa Wissel L. Morosini voor O. Ntcham Genoa
60' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Pinilla Genoa
60' Tweede gele kaart Genoa Tweede gele kaart voor M. Pinilla Genoa
63' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez met assist van J. Kurtič Atalanta
72' Wissel Genoa Wissel A. Beghetto voor D. Lazović Genoa
74' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor F. Kessié Atalanta
76' Doelpunt Atalanta Doelpunt M. Caldara met assist van A. Petagna Atalanta
79' Wissel Atalanta Wissel M. DAlessandro voor A. Conti Atalanta
81' Wissel Atalanta Wissel A. Grassi voor R. Freuler Atalanta
83' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Gómez met assist van F. Kessié Atalanta
83' Wissel Atalanta Wissel H. Hateboer voor A. Gómez Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Atalanta
Opstellingen Genoa - Atalanta
De opstellingen van Genoa en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Genoa - Atalanta

Genoa en Atalanta treffen elkaar in de 30e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Claudio Gavillucci en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Atalanta in de Serie A vond plaats op 30 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Genoa favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.