Nabeschouwing Genoa - Bologna (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 26 februari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Genoa het zondag 26 februari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Bologna (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Genoa en Bologna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 57e minuut dacht Bologna op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Viviani. Helaas voor Bologna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut moest V. Torosidis van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Gianluca Rocchi een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Bologna verder met een speler minder. O. Ntcham dacht na 94 minuten te scoren voor Genoa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Gianluca Rocchi voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Genoa - Bologna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Gele kaart Bologna Gele kaart voor M. Oikonomou Bologna
53' Wissel Bologna Wissel I. Mbaye voor E. Krafth Bologna
56' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Cataldi Genoa
57' Doelpunt Bologna Doelpunt F. Viviani Bologna
75' Rode kaart Bologna Rode kaart voor V. Torosidis Bologna
76' Wissel Genoa Wissel A. Taarabt voor L. Rigoni Genoa
77' Wissel Bologna Wissel F. Helander voor S. Verdi Bologna
84' Wissel Bologna Wissel L. Rizzo voor L. Krejčí Bologna
89' Wissel Genoa Wissel L. Morosini voor E. Muñoz Genoa
94' Doelpunt Genoa Doelpunt O. Ntcham met assist van A. Taarabt Genoa
93' Wissel Genoa Wissel O. Ntcham voor O. Hiljemark Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Bologna
Opstellingen Genoa - Bologna
De opstellingen van Genoa en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Bologna

Genoa en Bologna treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Rocchi en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Bologna in de Serie A vond plaats op 2 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Bologna favoriet. 6 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Genoa. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.