Nabeschouwing Genoa - Empoli (0-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 16 oktober 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Genoa het zondag 16 oktober 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Empoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Empoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Empoli (0-0)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Genoa en Empoli geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor D. Lazović van Genoa. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 34e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Genoa en Empoli gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Genoa, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luca J. Pairetto niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Genoa - Empoli 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Empoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Genoa Gele kaart voor D. Lazović Genoa
34' Tweede gele kaart Genoa Tweede gele kaart voor D. Lazović Genoa
40' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Krunić Empoli
49' Gele kaart Empoli Gele kaart voor G. Bellusci Empoli
60' Gele kaart Empoli Gele kaart voor R. Saponara Empoli
68' Wissel Empoli Wissel M. Maccarone voor M. Pucciarelli Empoli
71' Wissel Empoli Wissel A. El Hadji voor M. Büchel Empoli
72' Wissel Genoa Wissel N. Ninković voor G. Simeone Genoa
84' Wissel Genoa Wissel E. Muñoz voor Edenilson Genoa
88' Wissel Genoa Wissel R. Fiamozzi voor D. Laxalt Genoa
88' Wissel Empoli Wissel A. Tello voor R. Krunić Empoli
92' Gele kaart Empoli Gele kaart voor A. Tello Empoli
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Empoli
Opstellingen Genoa - Empoli
De opstellingen van Genoa en Empoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Empoli zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Empoli

Genoa en Empoli treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca J. Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Empoli in de Serie A vond plaats op 6 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Empoli favoriet. 2 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Genoa. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.