Nabeschouwing Genoa - Palermo (3-4) || Serie A 2016/2017

Zondag 18 december 2016 - 20:45 uur



In de Serie A 2016/2017 neemt Genoa het zondag 18 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Palermo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Palermo (3-4)

Het Serie A duel tussen Genoa en Palermo is onder leiding van scheidsrechter Luca J. Pairetto geëindigd in een 3-4 overwinning voor Palermo. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 4e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Simeone. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 42e minuut was het Palermo dat via R. Quaison dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luca J. Pairetto. G. Simeone dacht na 57 minuten te scoren voor Genoa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 65e minuut scoorde Genoa via N. Ninković, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 69 minuten spelen wist Palermo via E. Goldaniga de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luca J. Pairetto. In de 88e minuut scoorde A. Rispoli namens Palermo. Scheidsrechter Luca J. Pairetto besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek A. Trajkovski te scoren voor Palermo, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Luca J. Pairetto. Na 93 minuten moest M. Perin van Genoa van het veld vertrekken vanwege een rode kaart, waardoor Genoa de wedstrijd met 10 man moest vervolgen.

Kort daarna blies scheidsrechter Luca J. Pairetto voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-4 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Genoa - Palermo
Goals
3
4
LIVE Genoa - Palermo 3-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Simeone met assist van L. Rigoni Genoa
26' Gele kaart Palermo Gele kaart voor S. Anđelković Palermo
29' Wissel Genoa Wissel O. Ntcham voor Miguel Veloso Genoa
42' Doelpunt Palermo Doelpunt R. Quaison met assist van I. Nestorovski Palermo
46' Gele kaart Palermo Gele kaart voor T. Cionek Palermo
48' Gele kaart Genoa Gele kaart voor O. Ntcham Genoa
52' Gele kaart Palermo Gele kaart voor E. Goldaniga Palermo
57' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Simeone met assist van A. Izzo Genoa
58' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Rigoni Genoa
61' Gele kaart Palermo Gele kaart voor M. Jajalo Palermo
62' Wissel Genoa Wissel Edenilson voor D. Laxalt Genoa
65' Doelpunt Genoa Doelpunt N. Ninković met assist van G. Simeone Genoa
66' Wissel Palermo Wissel A. Diamanti voor Bruno Henrique Palermo
68' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Edenilson Genoa
69' Doelpunt Palermo Doelpunt E. Goldaniga met assist van A. Diamanti Palermo
74' Wissel Palermo Wissel O. Hiljemark voor M. Jajalo Palermo
80' Wissel Palermo Wissel A. Trajkovski voor T. Cionek Palermo
88' Doelpunt Palermo Doelpunt A. Rispoli met assist van S. Anđelković Palermo
90' Doelpunt Palermo Doelpunt A. Trajkovski met assist van I. Nestorovski Palermo
93' Rode kaart Genoa Rode kaart voor M. Perin Genoa
94' Gele kaart Palermo Gele kaart voor I. Nestorovski Palermo
92' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor A. Izzo Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Palermo
Opstellingen Genoa - Palermo
De opstellingen van Genoa en Palermo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Wissels Palermo
# Speler Pos.
8 Aleksandar Trajkovski Wissel
10 Oscar Hiljemark Wissel
23 Alessandro Diamanti Wissel
2 Roberto Vitiello Wissel
89 Michel Morganella Wissel
68 Andrea Fulignati Wissel
18 Ivaylo Chochev Wissel
27 Accursio Bentivegna Wissel
20 Roland Sallai Wissel
22 Norbert Sándor Balogh Wissel
97 Giuseppe Pezzella Wissel
57 Wissel
Voorbeschouwing Genoa - Palermo

Genoa en Palermo treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca J. Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Palermo in de Serie A vond plaats op 17 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 16 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Genoa als Palermo wisten 5 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Genoa 5
Winst Palermo 5
Gelijkspel 6
Totaal 16
Tags
Genoa - Palermo Opstelling Genoa Opstelling Palermo Live Genoa - Palermo Live Genoa - Palermo kijken Genoa - Palermo kijken Live Genoa - Palermo stream Genoa - Palermo Fox Sports Nabeschouwing Genoa - Palermo Uitslag Genoa - Palermo Statistieken Genoa - Palermo Serie A 2016/2017 Genoa - Palermo wedden Genoa - Palermo gokken Genoa - Palermo Unibet