Nabeschouwing Genoa - Pescara (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 25 september 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Genoa het zondag 25 september 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Pescara (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Genoa en Pescara geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 47e minuut dacht Genoa op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Simeone. Helaas voor Genoa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 74e minuut kreeg Edenilson van Genoa voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Genoa de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. In de 79e minuut moest Genoa verder met een man minder nadat G. Pandev een rode kaart had gekregen. Het lukte Pescara in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord. In de 85e minuut scoorde Pescara via R. Manaj, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Massimiliano Irrati niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Genoa - Pescara 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Genoa Wissel S. Gakpé voor L. Ocampos Genoa
46' Wissel Genoa Wissel G. Pandev voor O. Ntcham Genoa
47' Doelpunt Genoa Doelpunt G. Simeone met assist van S. Gentiletti Genoa
50' Gele kaart Genoa Gele kaart voor Edenilson Genoa
51' Gele kaart Genoa Gele kaart voor S. Gakpé Genoa
53' Gele kaart Pescara Gele kaart voor F. Zampano Pescara
64' Wissel Pescara Wissel V. Verre voor A. Mitriță Pescara
70' Wissel Pescara Wissel R. Manaj voor L. Memushaj Pescara
74' Tweede gele kaart Genoa Tweede gele kaart voor Edenilson Genoa
76' Wissel Genoa Wissel E. Muñoz voor G. Simeone Genoa
77' Gele kaart Pescara Gele kaart voor H. Campagnaro Pescara
79' Rode kaart Genoa Rode kaart voor G. Pandev Genoa
80' Wissel Pescara Wissel A. Aquilani voor A. Crescenzi Pescara
85' Doelpunt Pescara Doelpunt R. Manaj met assist van F. Zampano Pescara
85' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Rigoni Genoa
90' Gele kaart Pescara Gele kaart voor R. Manaj Pescara
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Pescara
Opstellingen Genoa - Pescara
De opstellingen van Genoa en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Pescara zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Pescara

Genoa en Pescara treffen elkaar in de 6e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Pescara in de Serie A vond plaats op 5 mei 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Genoa als Pescara wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.