Nabeschouwing Genoa - Roma (0-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 8 januari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Genoa het zondag 8 januari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Roma (0-1)

Het Serie A duel tussen Genoa en Roma is onder leiding van scheidsrechter Nicola Rizzoli geëindigd in een 0-1 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 36e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Izzo. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Nicola Rizzoli niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Genoa - Roma 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Wissel Genoa Wissel E. Lamanna voor M. Perin Genoa
27' Gele kaart Genoa Gele kaart voor I. Cofie Genoa
36' Eigen doelpunt Roma Eigen doelpunt A. Izzo Roma
38' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Rüdiger Roma
49' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. De Rossi Roma
62' Wissel Genoa Wissel Edenilson voor N. Ninković Genoa
66' Gele kaart Roma Gele kaart voor K. Strootman Roma
78' Wissel Genoa Wissel M. Pinilla voor D. Lazović Genoa
78' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor D. Perotti Roma
81' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Ocampos Genoa
84' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Fazio Roma
85' Wissel Roma Wissel K. Manolas voor Bruno Peres Roma
88' Wissel Roma Wissel L. Paredes voor R. Nainggolan Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Roma
Opstellingen Genoa - Roma
De opstellingen van Genoa en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Roma zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Roma

Genoa en Roma treffen elkaar in de 19e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicola Rizzoli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Roma in de Serie A vond plaats op 2 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 13 keer wist de ploeg van Genoa te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Genoa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.