Nabeschouwing Genoa - Sampdoria (0-1) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 11 maart 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Genoa het zaterdag 11 maart 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sampdoria. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Sampdoria live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Sampdoria (0-1)

Het Serie A duel tussen Genoa en Sampdoria is onder leiding van scheidsrechter Daniele Orsato geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sampdoria. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 71e minuut dacht Sampdoria op voorsprong te komen via een doelpunt van L. Muriel. Helaas voor Sampdoria werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Daniele Orsato niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

LIVE Genoa - Sampdoria 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Sampdoria teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Genoa Gele kaart voor I. Cofie Genoa
41' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor J. Sala Sampdoria
45' Gele kaart Genoa Gele kaart voor M. Pinilla Genoa
51' Gele kaart Genoa Gele kaart voor O. Ntcham Genoa
52' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor É. Barreto Sampdoria
67' Wissel Sampdoria Wissel P. Schick voor F. Quagliarella Sampdoria
71' Doelpunt Sampdoria Doelpunt L. Muriel Sampdoria
72' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor L. Muriel Sampdoria
75' Wissel Sampdoria Wissel D. Praet voor Bruno Fernandes Sampdoria
76' Wissel Genoa Wissel R. Palladino voor D. Lazović Genoa
83' Wissel Genoa Wissel A. Taarabt voor I. Cofie Genoa
86' Gele kaart Genoa Gele kaart voor N. Burdisso Genoa
87' Wissel Sampdoria Wissel F. Đuričić voor L. Muriel Sampdoria
92' Gele kaart Sampdoria Gele kaart voor E. Viviano Sampdoria
91' Wissel Genoa Wissel L. Morosini voor O. Ntcham Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Sampdoria
Opstellingen Genoa - Sampdoria
De opstellingen van Genoa en Sampdoria zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sampdoria zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Sampdoria

Genoa en Sampdoria treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniele Orsato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Sampdoria in de Serie A vond plaats op 22 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sampdoria. Op basis van de afgelopen 17 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Genoa als Sampdoria wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.