Nabeschouwing Genoa - Udinese (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 6 november 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Genoa het zondag 6 november 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Udinese. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Comunale Luigi Ferraris in Genova.

Via de Genoa - Udinese live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genoa - Udinese (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Genoa en Udinese geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 11e minuut dacht Udinese op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Théréau. Helaas voor Udinese werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 24e minuut was het Genoa dat via L. Ocampos dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianluca Manganiello.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianluca Manganiello niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Genoa - Udinese 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genoa - Udinese teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Udinese Doelpunt C. Théréau met assist van S. Widmer Udinese
24' Doelpunt Genoa Doelpunt L. Ocampos met assist van Edenilson Genoa
52' Gele kaart Udinese Gele kaart voor D. Zapata Udinese
53' Gele kaart Genoa Gele kaart voor L. Rigoni Genoa
57' Wissel Genoa Wissel N. Ninković voor L. Ocampos Genoa
60' Wissel Udinese Wissel Ali Adnan voor R. de Paul Udinese
66' Wissel Udinese Wissel S. Perica voor C. Théréau Udinese
69' Wissel Genoa Wissel D. Lazović voor L. Rigoni Genoa
72' Wissel Udinese Wissel Ryder Matos voor D. Zapata Udinese
77' Wissel Genoa Wissel G. Simeone voor Edenilson Genoa
79' Gele kaart Genoa Gele kaart voor N. Ninković Genoa
Video hoogtepunten en samenvatting Genoa - Udinese
Opstellingen Genoa - Udinese
De opstellingen van Genoa en Udinese zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Genoa gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Udinese zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Genoa - Udinese

Genoa en Udinese treffen elkaar in de 12e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianluca Manganiello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genoa en Udinese in de Serie A vond plaats op 21 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genoa. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Genoa favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Udinese slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.