Nabeschouwing Inter Milan - Atalanta (7-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 12 maart 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Inter Milan het zondag 12 maart 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Atalanta (7-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 7-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 5-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 7-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 17e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Icardi. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Inter dat via M. Icardi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Massimiliano Irrati. M. Icardi dacht na 26 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 31e minuut scoorde Inter via É. Banega, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 34 minuten spelen wist Inter via É. Banega de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Massimiliano Irrati. In de 42e minuut scoorde R. Freuler namens Atalanta. Scheidsrechter Massimiliano Irrati besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 52e minuut leek R. Gagliardini te scoren voor Inter, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Massimiliano Irrati. In de 67e minuut leek É. Banega te scoren voor Inter, maar scheidsrechter Massimiliano Irrati besloot het doelpunt af te keuren.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Massimiliano Irrati niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 7-1 eindstand.

LIVE Inter Milan - Atalanta 7-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor Rafael Tolói Atalanta
17' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi Inter
23' Penalty Inter Penalty M. Icardi Inter
23' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor E. Berisha Atalanta
25' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor E. Zukanović Atalanta
26' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van É. Banega Inter
28' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Icardi Inter
31' Doelpunt Inter Doelpunt É. Banega met assist van A. Candreva Inter
34' Doelpunt Inter Doelpunt É. Banega met assist van A. Candreva Inter
42' Doelpunt Atalanta Doelpunt R. Freuler met assist van L. Spinazzola Atalanta
52' Doelpunt Inter Doelpunt R. Gagliardini Inter
61' Gele kaart Inter Gele kaart voor C. Ansaldi Inter
61' Wissel Atalanta Wissel A. Mounier voor A. Gómez Atalanta
61' Wissel Atalanta Wissel A. Bastoni voor F. Kessié Atalanta
67' Doelpunt Inter Doelpunt É. Banega Inter
69' Wissel Atalanta Wissel M. DAlessandro voor L. Spinazzola Atalanta
70' Wissel Inter Wissel João Mário voor É. Banega Inter
71' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor J. Kurtič Atalanta
76' Gele kaart Inter Gele kaart voor R. Gagliardini Inter
77' Wissel Inter Wissel R. Palacio voor M. Icardi Inter
82' Wissel Inter Wissel E. Martins voor I. Perišić Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Atalanta
Opstellingen Inter Milan - Atalanta
De opstellingen van Inter Milan en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Atalanta

Inter Milan en Atalanta treffen elkaar in de 28e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Atalanta in de Serie A vond plaats op 23 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Atalanta. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.