Nabeschouwing Inter Milan - Chievo (3-1) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 14 januari 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Inter Milan het zaterdag 14 januari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chievo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Chievo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Chievo (3-1)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Chievo is onder leiding van scheidsrechter Piero Giacomelli geëindigd in een 3-1 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 34e minuut dacht Chievo op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Pellissier. Helaas voor Chievo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 69e minuut was het Inter dat via M. Icardi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Piero Giacomelli. I. Perišić dacht na 86 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 93e minuut scoorde Inter via E. Martins, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Piero Giacomelli voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

LIVE Inter Milan - Chievo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Chievo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Chievo Gele kaart voor V. Birsa Chievo
34' Doelpunt Chievo Doelpunt S. Pellissier met assist van V. Birsa Chievo
46' Wissel Chievo Wissel M. Izco voor V. Birsa Chievo
60' Wissel Inter Wissel E. Martins voor C. Ansaldi Inter
60' Wissel Chievo Wissel N. Spolli voor N. Frey Chievo
63' Gele kaart Chievo Gele kaart voor I. Radovanović Chievo
69' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van A. Candreva Inter
70' Wissel Inter Wissel É. Banega voor João Mário Inter
73' Wissel Chievo Wissel J. de Guzmán voor L. Castro Chievo
81' Gele kaart Chievo Gele kaart voor N. Spolli Chievo
82' Wissel Inter Wissel R. Palacio voor A. Candreva Inter
86' Doelpunt Inter Doelpunt I. Perišić met assist van M. Icardi Inter
93' Doelpunt Inter Doelpunt E. Martins met assist van R. Palacio Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Chievo
Opstellingen Inter Milan - Chievo
De opstellingen van Inter Milan en Chievo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Chievo zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Chievo

Inter Milan en Chievo treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Piero Giacomelli en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Chievo in de Serie A vond plaats op 21 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chievo. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Chievo slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.