Nabeschouwing Inter Milan - Fiorentina (4-2) || Serie A 2016/2017

Maandag 28 november 2016 - 21:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Inter Milan het maandag 28 november 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Fiorentina (4-2)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Antonio Damato geëindigd in een 4-2 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Brozović. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 9e minuut was het Inter dat via A. Candreva dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Antonio Damato. M. Icardi dacht na 19 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 37e minuut scoorde Fiorentina via N. Kalinić, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 46e minuut werd G. Rodríguez van Fiorentina met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Fiorentina met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 62e minuut scoorde J. Iličić namens Fiorentina. Scheidsrechter Antonio Damato besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 91e minuut leek M. Icardi te scoren voor Inter, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door arbiter Antonio Damato.

Kort daarna blies scheidsrechter Antonio Damato voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-2 eindresultaat.

LIVE Inter Milan - Fiorentina 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Inter Doelpunt M. Brozović met assist van M. Icardi Inter
9' Doelpunt Inter Doelpunt A. Candreva Inter
19' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van A. Candreva Inter
37' Doelpunt Fiorentina Doelpunt N. Kalinić met assist van M. Badelj Fiorentina
39' Gele kaart Inter Gele kaart voor G. Kondogbia Inter
41' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Salcedo Fiorentina
46' Rode kaart Fiorentina Rode kaart voor G. Rodríguez Fiorentina
46' Wissel Inter Wissel João Mário voor G. Kondogbia Inter
46' Wissel Fiorentina Wissel N. Tomović voor H. Milić Fiorentina
55' Gele kaart Inter Gele kaart voor M. Brozović Inter
58' Gele kaart Inter Gele kaart voor João Miranda Inter
62' Doelpunt Fiorentina Doelpunt J. Iličić met assist van Borja Valero Fiorentina
65' Wissel Fiorentina Wissel F. Chiesa voor F. Bernardeschi Fiorentina
69' Wissel Inter Wissel Felipe Melo voor É. Banega Inter
75' Wissel Fiorentina Wissel J. Perez voor Cristian Tello Fiorentina
76' Gele kaart Inter Gele kaart voor Felipe Melo Inter
79' Wissel Inter Wissel E. Martins voor A. Candreva Inter
82' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Badelj Fiorentina
83' Gele kaart Inter Gele kaart voor C. Ansaldi Inter
83' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor Borja Valero Fiorentina
91' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Fiorentina
Opstellingen Inter Milan - Fiorentina
De opstellingen van Inter Milan en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fiorentina zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Fiorentina

Inter Milan en Fiorentina treffen elkaar in de 14e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Damato en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 14 februari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Fiorentina slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.