Nabeschouwing Inter Milan - Palermo (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 28 augustus 2016 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Inter Milan het zondag 28 augustus 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Palermo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Palermo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Palermo (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Inter Milan en Palermo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 48e minuut dacht Palermo op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Rispoli. Helaas voor Palermo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Inter dat via M. Icardi dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Carmine Russo.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Carmine Russo niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Inter Milan - Palermo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Palermo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Palermo Gele kaart voor E. Goldaniga Palermo
36' Gele kaart Palermo Gele kaart voor H. Aleesami Palermo
48' Doelpunt Palermo Doelpunt A. Rispoli Palermo
55' Wissel Palermo Wissel R. Sallai voor R. Quaison Palermo
68' Wissel Inter Wissel A. Candreva voor I. Perišić Inter
68' Wissel Inter Wissel S. Miangue voor D. Santon Inter
70' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Gazzi Palermo
72' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van A. Candreva Inter
76' Gele kaart Inter Gele kaart voor J. Murillo Inter
76' Wissel Palermo Wissel N. Balogh voor I. Nestorovski Palermo
81' Gele kaart Palermo Gele kaart voor R. Sallai Palermo
84' Gele kaart Palermo Gele kaart voor A. Rispoli Palermo
85' Wissel Palermo Wissel T. Cionek voor S. Anđelković Palermo
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Palermo
Opstellingen Inter Milan - Palermo
De opstellingen van Inter Milan en Palermo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Palermo zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Palermo

Inter Milan en Palermo treffen elkaar in de 2e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carmine Russo en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Palermo in de Serie A vond plaats op 6 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Palermo slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.