Nabeschouwing Inter Milan - Pescara (3-0) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 28 januari 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Inter Milan het zaterdag 28 januari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Pescara (3-0)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Pescara is onder leiding van scheidsrechter Gianpaolo Calvarese geëindigd in een 3-0 overwinning voor Inter Milan. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Inter op voorsprong te komen via een doelpunt van D. DAmbrosio. Helaas voor Inter werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 43e minuut was het Inter dat via João Mário dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese. E. Martins dacht na 73 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Gianpaolo Calvarese niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Inter Milan - Pescara 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Inter Doelpunt D. DAmbrosio met assist van M. Brozović Inter
43' Doelpunt Inter Doelpunt João Mário met assist van I. Perišić Inter
54' Gele kaart Inter Gele kaart voor Y. Nagatomo Inter
54' Wissel Pescara Wissel A. Crescenzi voor G. Stendardo Pescara
67' Gele kaart Pescara Gele kaart voor C. Biraghi Pescara
71' Wissel Inter Wissel E. Martins voor I. Perišić Inter
73' Doelpunt Inter Doelpunt E. Martins met assist van M. Icardi Inter
75' Wissel Pescara Wissel A. Cerri voor J. Bahebeck Pescara
76' Wissel Inter Wissel Gabriel voor A. Candreva Inter
82' Wissel Pescara Wissel A. Cubas voor G. Kastanos Pescara
85' Wissel Inter Wissel D. Santon voor D. DAmbrosio Inter
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Pescara
Opstellingen Inter Milan - Pescara
De opstellingen van Inter Milan en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Pescara zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Pescara

Inter Milan en Pescara treffen elkaar in de 22e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gianpaolo Calvarese en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Pescara in de Serie A vond plaats op 11 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Inter Milan. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Inter Milan favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Pescara slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.