Nabeschouwing Inter Milan - Roma (1-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 26 februari 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Inter Milan het zondag 26 februari 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Giuseppe Meazza in Milan.

Via de Inter Milan - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Inter Milan - Roma (1-3)

Het Serie A duel tussen Inter Milan en Roma is onder leiding van scheidsrechter Paolo Tagliavento geëindigd in een 1-3 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van R. Nainggolan. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 56e minuut was het Roma dat via R. Nainggolan dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Paolo Tagliavento. M. Icardi dacht na 81 minuten te scoren voor Inter, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 85e minuut scoorde Roma via D. Perotti, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Paolo Tagliavento niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

LIVE Inter Milan - Roma 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Inter Milan - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Inter Gele kaart voor I. Perišić Inter
12' Doelpunt Roma Doelpunt R. Nainggolan met assist van E. Džeko Roma
40' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. De Rossi Roma
55' Wissel Inter Wissel E. Martins voor M. Brozović Inter
56' Doelpunt Roma Doelpunt R. Nainggolan met assist van Bruno Peres Roma
71' Wissel Roma Wissel D. Perotti voor Mohamed Salah Roma
75' Wissel Inter Wissel Gabriel voor A. Candreva Inter
80' Wissel Inter Wissel É. Banega voor João Mário Inter
81' Doelpunt Inter Doelpunt M. Icardi met assist van I. Perišić Inter
83' Gele kaart Inter Gele kaart voor J. Murillo Inter
83' Gele kaart Roma Gele kaart voor F. Fazio Roma
84' Wissel Roma Wissel L. Paredes voor D. De Rossi Roma
85' Penalty Roma Penalty D. Perotti Roma
89' Wissel Roma Wissel T. Vermaelen voor Bruno Peres Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Inter Milan - Roma
Opstellingen Inter Milan - Roma
De opstellingen van Inter Milan en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Inter Milan gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Roma zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Inter Milan - Roma

Inter Milan en Roma treffen elkaar in de 26e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paolo Tagliavento en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Inter Milan en Roma in de Serie A vond plaats op 2 oktober 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 9 keer wist de ploeg van Inter Milan te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Inter Milan. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.