Nabeschouwing Juventus - Lazio (2-0) || Serie A 2016/2017

Zondag 22 januari 2017 - 12:30 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Juventus het zondag 22 januari 2017 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Lazio. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Lazio live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Lazio (2-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Lazio is onder leiding van scheidsrechter Davide Massa geëindigd in een 2-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 5e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Dybala. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 16e minuut was het Juventus dat via G. Higuaín dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Davide Massa.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Davide Massa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Juventus - Lazio 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Lazio teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Juventus Doelpunt P. Dybala met assist van M. Mandžukić Juventus
16' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuaín met assist van J. Cuadrado Juventus
19' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Ş. Radu Lazio
26' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Immobile Lazio
60' Wissel Lazio Wissel J. Lukaku voor Ş. Radu Lazio
60' Wissel Lazio Wissel F. Đorđević voor L. Biglia Lazio
66' Wissel Lazio Wissel A. Murgia voor C. Lombardi Lazio
74' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor S. Lichtsteiner Juventus
82' Wissel Juventus Wissel T. Rincón voor P. Dybala Juventus
83' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
87' Wissel Juventus Wissel M. Pjaca voor G. Higuaín Juventus
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Lazio
Opstellingen Juventus - Lazio
De opstellingen van Juventus en Lazio zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lazio zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Lazio

Juventus en Lazio treffen elkaar in de 21e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Davide Massa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Lazio in de Serie A vond plaats op 27 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 15 keer te winnen, terwijl Lazio slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.