Nabeschouwing Juventus - Pescara (3-0) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 19 november 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Juventus het zaterdag 19 november 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Pescara. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Pescara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Pescara (3-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Pescara is onder leiding van scheidsrechter Michael Fabbri geëindigd in een 3-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 36e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Khedira. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Juventus dat via M. Mandžukić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Michael Fabbri. Hernanes dacht na 69 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Fabbri niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

LIVE Juventus - Pescara 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Pescara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor S. Lichtsteiner Juventus
36' Doelpunt Juventus Doelpunt S. Khedira met assist van M. Mandžukić Juventus
45' Gele kaart Pescara Gele kaart voor A. Crescenzi Pescara
46' Wissel Pescara Wissel D. Vitturini voor H. Campagnaro Pescara
63' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Mandžukić met assist van S. Khedira Juventus
65' Wissel Pescara Wissel S. Pepe voor S. Pettinari Pescara
69' Doelpunt Juventus Doelpunt Hernanes met assist van Alex Sandro Juventus
71' Wissel Juventus Wissel S. Sturaro voor S. Khedira Juventus
76' Wissel Pescara Wissel A. Bruno voor B. Cristante Pescara
84' Wissel Juventus Wissel M. Kean voor M. Mandžukić Juventus
87' Gele kaart Pescara Gele kaart voor A. Bruno Pescara
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Pescara
Opstellingen Juventus - Pescara
De opstellingen van Juventus en Pescara zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Pescara zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.