Nabeschouwing Juventus - Roma (1-0) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 17 december 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Juventus het zaterdag 17 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Roma (1-0)

Het Serie A duel tussen Juventus en Roma is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 14e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Higuaín. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Juventus - Roma 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Roma Gele kaart voor D. De Rossi Roma
14' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuaín met assist van S. Khedira Juventus
16' Gele kaart Roma Gele kaart voor E. Džeko Roma
26' Gele kaart Juventus Gele kaart voor D. Rugani Juventus
28' Gele kaart Roma Gele kaart voor Gerson Roma
46' Wissel Roma Wissel Mohamed Salah voor Gerson Roma
51' Wissel Juventus Wissel J. Cuadrado voor M. Pjanić Juventus
68' Wissel Juventus Wissel A. Barzagli voor S. Lichtsteiner Juventus
72' Wissel Roma Wissel S. El Shaarawy voor D. De Rossi Roma
78' Gele kaart Juventus Gele kaart voor Alex Sandro Juventus
82' Wissel Juventus Wissel P. Dybala voor G. Higuaín Juventus
85' Wissel Roma Wissel Bruno Peres voor K. Manolas Roma
89' Gele kaart Roma Gele kaart voor R. Nainggolan Roma
93' Gele kaart Juventus Gele kaart voor S. Sturaro Juventus
90' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Rüdiger Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Roma
Opstellingen Juventus - Roma
De opstellingen van Juventus en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Juventus - Roma

Juventus en Roma treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Roma in de Serie A vond plaats op 24 januari 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Roma slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.