Nabeschouwing Juventus - Sassuolo (3-1) || Serie A 2016/2017

Zaterdag 10 september 2016 - 18:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Juventus het zaterdag 10 september 2016 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sassuolo. De wedstrijd wordt gespeeld in Juventus Stadium in Torino.

Via de Juventus - Sassuolo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Juventus - Sassuolo (3-1)

Het Serie A duel tussen Juventus en Sassuolo is onder leiding van scheidsrechter Marco Di Bello geëindigd in een 3-1 overwinning voor Juventus. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 4e minuut dacht Juventus op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Higuaín. Helaas voor Juventus werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 10e minuut was het Juventus dat via G. Higuaín dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Marco Di Bello. M. Pjanić dacht na 27 minuten te scoren voor Juventus, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 33e minuut scoorde Sassuolo via L. Antei, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Marco Di Bello niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

LIVE Juventus - Sassuolo 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Juventus - Sassuolo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuaín met assist van P. Dybala Juventus
10' Doelpunt Juventus Doelpunt G. Higuaín met assist van S. Khedira Juventus
27' Doelpunt Juventus Doelpunt M. Pjanić Juventus
33' Doelpunt Sassuolo Doelpunt L. Antei Sassuolo
57' Wissel Sassuolo Wissel S. Missiroli voor A. Matri Sassuolo
57' Wissel Sassuolo Wissel P. Iemmello voor L. Pellegrini Sassuolo
70' Wissel Juventus Wissel M. Mandžukić voor G. Higuaín Juventus
72' Wissel Juventus Wissel Hernanes voor S. Khedira Juventus
80' Wissel Sassuolo Wissel F. Ricci voor A. Ragusa Sassuolo
82' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor M. Gazzola Sassuolo
85' Gele kaart Juventus Gele kaart voor M. Benatia Juventus
87' Wissel Juventus Wissel M. Pjaca voor P. Dybala Juventus
97' Gele kaart Sassuolo Gele kaart voor F. Ricci Sassuolo
Video hoogtepunten en samenvatting Juventus - Sassuolo
Opstellingen Juventus - Sassuolo
De opstellingen van Juventus en Sassuolo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Juventus gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sassuolo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Juventus - Sassuolo

Juventus en Sassuolo treffen elkaar in de 3e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Juventus en Sassuolo in de Serie A vond plaats op 11 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Juventus. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Juventus favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Sassuolo slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.