Nabeschouwing Lazio - Atalanta (2-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 15 januari 2017 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Lazio het zondag 15 januari 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Atalanta. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Atalanta live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Atalanta (2-1)

Het Serie A duel tussen Lazio en Atalanta is onder leiding van scheidsrechter Luca J. Pairetto geëindigd in een 2-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Atalanta op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Petagna. Helaas voor Atalanta werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Lazio dat via S. Milinković-Savić dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Luca J. Pairetto. C. Immobile dacht na 68 minuten te scoren voor Lazio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luca J. Pairetto niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

LIVE Lazio - Atalanta 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Atalanta teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Atalanta Doelpunt A. Petagna met assist van R. Freuler Atalanta
21' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Immobile Lazio
28' Wissel Atalanta Wissel A. Grassi voor A. Konko Atalanta
43' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
46' Doelpunt Lazio Doelpunt S. Milinković-Savić met assist van S. Lulić Lazio
55' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Conti Atalanta
55' Wissel Lazio Wissel Patric voor Luis Alberto Lazio
58' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Lulić Lazio
68' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio
74' Wissel Atalanta Wissel A. Paloschi voor J. Kurtič Atalanta
78' Wissel Atalanta Wissel M. DAlessandro voor E. Zukanović Atalanta
82' Wissel Lazio Wissel Wallace voor Felipe Anderson Lazio
86' Wissel Lazio Wissel F. Đorđević voor C. Immobile Lazio
87' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Biglia Lazio
88' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Milinković-Savić Lazio
93' Gele kaart Atalanta Gele kaart voor A. Grassi Atalanta
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Atalanta
Opstellingen Lazio - Atalanta
De opstellingen van Lazio en Atalanta zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Atalanta zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Gian Piero Gasperini
Voorbeschouwing Lazio - Atalanta

Lazio en Atalanta treffen elkaar in de 20e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca J. Pairetto en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Atalanta in de Serie A vond plaats op 21 augustus 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Atalanta slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.