Nabeschouwing Lazio - Bologna (1-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 16 oktober 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Lazio het zondag 16 oktober 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Bologna. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Bologna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Bologna (1-1)

De Serie A 2016/2017 wedstrijd tussen Lazio en Bologna geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 10e minuut dacht Bologna op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Helander. Helaas voor Bologna werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 97e minuut was het Lazio dat via C. Immobile dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Marco Di Bello.

Kort daarna blies scheidsrechter Marco Di Bello voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

LIVE Lazio - Bologna 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Bologna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Bologna Doelpunt F. Helander met assist van I. Mbaye Bologna
37' Gele kaart Bologna Gele kaart voor F. Di Francesco Bologna
51' Wissel Lazio Wissel D. Cataldi voor S. de Vrij Lazio
54' Wissel Bologna Wissel S. Umar voor S. Floccari Bologna
57' Gele kaart Bologna Gele kaart voor A. Masina Bologna
67' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Ş. Radu Lazio
68' Wissel Bologna Wissel E. Pulgar voor G. Donsah Bologna
69' Wissel Lazio Wissel Wallace voor Ş. Radu Lazio
76' Wissel Lazio Wissel Luis Alberto voor S. Milinković-Savić Lazio
84' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Felipe Anderson Lazio
84' Wissel Bologna Wissel M. Oikonomou voor F. Helander Bologna
87' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Wallace Lazio
97' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio
90' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Immobile Lazio
96' Gele kaart Bologna Gele kaart voor S. Umar Bologna
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Bologna
Opstellingen Lazio - Bologna
De opstellingen van Lazio en Bologna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bologna zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Bologna

Lazio en Bologna treffen elkaar in de 8e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Marco Di Bello en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Bologna in de Serie A vond plaats op 17 januari 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Bologna slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.