Nabeschouwing Lazio - Cagliari (4-1) || Serie A 2016/2017

Woensdag 26 oktober 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Lazio het woensdag 26 oktober 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cagliari. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Cagliari live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Cagliari (4-1)

Het Serie A duel tussen Lazio en Cagliari is onder leiding van scheidsrechter Celi Domenico geëindigd in een 4-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 6e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Keita. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 23e minuut was het Lazio dat via C. Immobile dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Celi Domenico. C. Immobile dacht na 28 minuten te scoren voor Lazio, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Lazio via Felipe Anderson, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 87 minuten spelen wist Cagliari via Wallace de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Celi Domenico.

Kort daarna blies scheidsrechter Celi Domenico voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-1 eindresultaat.

LIVE Lazio - Cagliari 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Cagliari teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Lazio Doelpunt B. Keita met assist van S. Lulić Lazio
22' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor L. Ceppitelli Cagliari
23' Penalty Lazio Penalty C. Immobile Lazio
28' Doelpunt Lazio Doelpunt C. Immobile Lazio
30' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Wallace Lazio
42' Gele kaart Lazio Gele kaart voor B. Keita Lazio
42' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor P. Tachtsidis Cagliari
55' Wissel Cagliari Wissel D. Dessena voor M. Isla Cagliari
66' Wissel Lazio Wissel A. Murgia voor M. Parolo Lazio
68' Wissel Cagliari Wissel M. Capuano voor N. Murru Cagliari
73' Wissel Lazio Wissel C. Lombardi voor C. Immobile Lazio
76' Wissel Cagliari Wissel N. Giannetti voor M. Borriello Cagliari
79' Doelpunt Lazio Doelpunt Felipe Anderson met assist van S. Lulić Lazio
80' Gele kaart Cagliari Gele kaart voor D. Dessena Cagliari
82' Wissel Lazio Wissel M. Leitner voor S. Lulić Lazio
87' Eigen doelpunt Cagliari Eigen doelpunt Wallace Cagliari
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Cagliari
Opstellingen Lazio - Cagliari
De opstellingen van Lazio en Cagliari zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cagliari zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Cagliari

Lazio en Cagliari treffen elkaar in de 10e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Celi Domenico en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Cagliari in de Serie A vond plaats op 4 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lazio. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Cagliari slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.