Nabeschouwing Lazio - Fiorentina (3-1) || Serie A 2016/2017

Zondag 18 december 2016 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Lazio het zondag 18 december 2016 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fiorentina. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Fiorentina live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Fiorentina (3-1)

Het Serie A duel tussen Lazio en Fiorentina is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 3-1 overwinning voor Lazio. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Lazio op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Keita. Helaas voor Lazio werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 49e minuut was het Lazio dat via L. Biglia dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Massimiliano Irrati. M. Zárate dacht na 64 minuten te scoren voor Fiorentina, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Lazio via Ş. Radu, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies scheidsrechter Massimiliano Irrati voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Lazio - Fiorentina
3
1
LIVE Lazio - Fiorentina 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Fiorentina teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Lazio Doelpunt B. Keita met assist van S. Milinković-Savić Lazio
26' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor N. Tomović Fiorentina
49' Penalty Lazio Penalty L. Biglia Lazio
46' Wissel Fiorentina Wissel S. Cristóforo voor N. Tomović Fiorentina
49' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor M. Olivera Fiorentina
57' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Bastos Lazio
59' Wissel Fiorentina Wissel M. Zárate voor J. Iličić Fiorentina
64' Doelpunt Fiorentina Doelpunt M. Zárate Fiorentina
68' Wissel Lazio Wissel R. Kishna voor B. Keita Lazio
75' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor F. Bernardeschi Fiorentina
77' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor D. Astori Fiorentina
77' Wissel Lazio Wissel Wallace voor Felipe Anderson Lazio
80' Wissel Fiorentina Wissel F. Chiesa voor Cristian Tello Fiorentina
83' Gele kaart Fiorentina Gele kaart voor C. Sánchez Fiorentina
85' Wissel Lazio Wissel A. Murgia voor D. Cataldi Lazio
90' Doelpunt Lazio Doelpunt Ş. Radu met assist van C. Immobile Lazio
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Fiorentina
Opstellingen Lazio - Fiorentina
De opstellingen van Lazio en Fiorentina zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Lazio - Fiorentina

Lazio en Fiorentina treffen elkaar in de 17e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Fiorentina in de Serie A vond plaats op 15 mei 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fiorentina. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide ploegen is Lazio favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Fiorentina slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.