Nabeschouwing Lazio - Napoli (0-3) || Serie A 2016/2017

Zondag 9 april 2017 - 20:45 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Lazio het zondag 9 april 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Napoli. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Napoli live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Napoli (0-3)

Het Serie A duel tussen Lazio en Napoli is onder leiding van scheidsrechter Massimiliano Irrati geëindigd in een 0-3 overwinning voor Napoli. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 25e minuut dacht Napoli op voorsprong te komen via een doelpunt van José Callejón. Helaas voor Napoli werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 51e minuut was het Napoli dat via L. Insigne dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Massimiliano Irrati. L. Insigne dacht na 92 minuten te scoren voor Napoli, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies scheidsrechter Massimiliano Irrati voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

LIVE Lazio - Napoli 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Napoli teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Bastos Lazio
25' Doelpunt Napoli Doelpunt José Callejón met assist van M. Hamšík Napoli
51' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Insigne met assist van Allan Napoli
52' Wissel Lazio Wissel B. Keita voor A. Murgia Lazio
52' Wissel Lazio Wissel W. Hoedt voor Bastos Lazio
54' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Milinković-Savić Lazio
59' Wissel Lazio Wissel Patric voor D. Basta Lazio
74' Gele kaart Napoli Gele kaart voor Allan Napoli
74' Wissel Napoli Wissel P. Zieliński voor José Callejón Napoli
79' Wissel Napoli Wissel M. Rog voor M. Hamšík Napoli
83' Wissel Napoli Wissel A. Milik voor D. Mertens Napoli
85' Gele kaart Napoli Gele kaart voor P. Zieliński Napoli
86' Gele kaart Napoli Gele kaart voor E. Hysaj Napoli
89' Gele kaart Lazio Gele kaart voor Patric Lazio
92' Doelpunt Napoli Doelpunt L. Insigne met assist van P. Zieliński Napoli
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Napoli
Opstellingen Lazio - Napoli
De opstellingen van Lazio en Napoli zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Napoli zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Napoli

Lazio en Napoli treffen elkaar in de 31e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Massimiliano Irrati en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Napoli in de Serie A vond plaats op 5 november 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Napoli favoriet. 8 keer wist de ploeg van Lazio te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Lazio. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.