Nabeschouwing Lazio - Roma (0-2) || Serie A 2016/2017

Zondag 4 december 2016 - 15:00 uur

In de Serie A 2016/2017 neemt Lazio het zondag 4 december 2016 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Roma. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico in Roma.

Via de Lazio - Roma live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lazio - Roma (0-2)

Het Serie A duel tussen Lazio en Roma is onder leiding van scheidsrechter Luca Banti geëindigd in een 0-2 overwinning voor Roma. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 64e minuut dacht Roma op voorsprong te komen via een doelpunt van K. Strootman. Helaas voor Roma werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 66e minuut moest D. Cataldi van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Luca Banti een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Lazio verder met een speler minder. R. Nainggolan dacht na 77 minuten te scoren voor Roma, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Luca Banti niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindstand.

LIVE Lazio - Roma 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lazio - Roma teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Lazio Gele kaart voor L. Biglia Lazio
51' Gele kaart Roma Gele kaart voor A. Rüdiger Roma
64' Doelpunt Roma Doelpunt K. Strootman Roma
66' Rode kaart Lazio Rode kaart voor D. Cataldi Lazio
67' Gele kaart Roma Gele kaart voor K. Strootman Roma
70' Gele kaart Lazio Gele kaart voor S. Lulić Lazio
77' Doelpunt Roma Doelpunt R. Nainggolan met assist van D. De Rossi Roma
79' Gele kaart Lazio Gele kaart voor M. Parolo Lazio
80' Wissel Lazio Wissel Patric voor D. Basta Lazio
80' Wissel Lazio Wissel C. Lombardi voor L. Biglia Lazio
84' Gele kaart Roma Gele kaart voor Bruno Peres Roma
85' Wissel Lazio Wissel R. Kishna voor B. Keita Lazio
94' Gele kaart Lazio Gele kaart voor C. Lombardi Lazio
93' Wissel Roma Wissel Juan Jesus voor Bruno Peres Roma
Video hoogtepunten en samenvatting Lazio - Roma
Opstellingen Lazio - Roma
De opstellingen van Lazio en Roma zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lazio gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Roma zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Lazio - Roma

Lazio en Roma treffen elkaar in de 15e speelronde van de Serie A van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luca Banti en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lazio en Roma in de Serie A vond plaats op 3 april 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Roma. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Roma favoriet. 11 keer wist de ploeg van Lazio te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Lazio. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.